Shqipëria, me numrin më të lartë të studentëve që studiojnë jashtë në Europë

2018-04-17T11:19:11+00:0017 Prill, 2018 11:19|Kategoritë: Jeta Jonë, Komunitet|

Nxënësit shqiptarë janë më të prirur të studiojnë jashtë në krahasim me të gjithë stidentët e tjerë në ballkan, Europën Qendrore e Lindore dhe vendet e tjera të Europës Perëndimore ...

Indeksi i Bloomberg, shqiptarët të parafundit në Europë për kostot e “shportës së veseve”

2018-04-05T14:08:29+00:005 Prill, 2018 14:00|Kategoritë: Jeta Jonë, Komunitet|

Kostoja e përdorimit të drogërave, pijeve alkoolike dhe cigareve u rrit më shumë vitin e kaluar, teksa shumica e vendeve në botë kanë rritur shpenzimet për këto kategori të konsid ...