Ekspozimi në plazh, ja sa duhet të jetë faktori mbrojtës i kremit

2018-02-28T13:26:27+00:0012 Korrik, 2016 11:43|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Dermatologët, vazhdimisht japin këshilla të ndryshme për kremin mbrojtës që duhet të përdorur për t’u mbrojtur nga rrezet e diellit. Ata shpesh theksojnë se një krem me SPF të lar ...

Dielli kompenson dëmet e shkaktuara nga nikotina

2018-02-28T13:31:29+00:0012 Korrik, 2016 11:42|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Ekspozimi në rrezet e diellit kompenson efektet e dëmshme të tymit të cigares Këtë e konfirmon edhe një studim i fundit suedez i botuar në revistën “Journal of Internal Medicine”, ...

Shikimi, si ta përmirësoni me metoda të thjeshta

2018-02-28T13:41:15+00:0012 Korrik, 2016 11:38|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Puna e tepërt në zyra të mbyllura dhe pa drite natyrale rrisn shanset për dëmtimin e shikimit. Personat që kalojnë orë të gjata me kompjuter duhet te jenë edhe më të kujdesshëm në ...

Qëndrimi ulur gjatë, ja rreziqet dhe si mund t’i eleminoni

2018-02-28T14:03:20+00:0012 Korrik, 2016 11:13|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Të qëndruarit ulur për periudha të gjata kohore shpesh është i pashmangshëm dhe kjo mund të shkaktojë probleme me shëndetin. Këtyre problemeve i shtohet edhe mungesa e aktivitetit ...