DASH: Korrupsioni në Shqipëri, i përhapur në të gjitha degët e qeverisjes

2018-04-23T12:13:07+00:00 23 Prill, 2018 12:13|Kategoritë: Lajme, Politikë|

Departamenti i Shtetit thotë se problemet më të konsiderueshme të të drejtave të njeriut në vitin 2017 në Shqipëri, ishin “kufizimet në lirinë e shprehjes dhe të shtypit, përfshirë ...

Gjyqi i kuksianëve, protestë kundër qeverisë edhe në Shkodër

2018-04-20T14:54:49+00:00 20 Prill, 2018 13:43|Kategoritë: Lajme, Rend dhe ligji|

Familjarë dhe të afërm të kuksianëve që u arrestuan për protestën e Kalimashit në 31 Mars, nisën një protestë tjetër në Shkodër ku do të zhvillohet seanca e rivlerësimit të masës ...

Rreziku rus/ Shqipëria kërkon prezencë ushtarake të SHBA-së

2018-04-19T12:24:14+00:00 19 Prill, 2018 11:32|Kategoritë: Lajme, Politikë|

Shqipëria dëshiron të shohë një prani ushtarake të SH.B.A.-së, të vendosur në vendin ballkanik, për të kundërshtuar ndikimin nga vende të tilla si Rusia, tha të martën ministrja e ...

Pagesa në Rrugën e Kombit, qeveria shkon në Kukës dhe Has për konsultime

2018-04-16T11:46:17+00:00 13 Prill, 2018 14:43|Kategoritë: Lajme, Politikë|

Rruga Milot-Morinë ka nevojë për mirëmbajtje por mbi të gjitha për të përfunruar disa vepra të munguara në të duhen edhe 260 milionë euro. Ky është argumenti që ka dhënë zv.minist ...

Shqipëria, 0.2% e popullsisë është në burg, më e larta në Ballkan

2018-04-06T12:22:30+00:00 6 Prill, 2018 12:22|Kategoritë: Lajme, Rend dhe ligji|

Në total rreth 1.5 milioë njerëz janë të burgosur në Europë dhe më shumë se 600 mijë prej tyre janë në Rusi. Të dhënat, të marra nga Organizata Botërore e Burgjeve dhe Kombeve të B ...

Sony nuk ndalet, prezanton dy seri të reja TV 4K dhe HDR

2018-04-05T12:56:51+00:00 5 Prill, 2018 12:56|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Dy seri të reja televizorësh, të gjithë me një design shumë të ngjashëm me modelet që janë prezantuar dhe parë në televizorët e gamës XF90 e XF85. Sony prezantoi sot gjashtë televi ...