Sony nuk ndalet, prezanton dy seri të reja TV 4K dhe HDR

2018-04-05T12:56:51+00:00 5 Prill, 2018 12:56|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Dy seri të reja televizorësh, të gjithë me një design shumë të ngjashëm me modelet që janë prezantuar dhe parë në televizorët e gamës XF90 e XF85. Sony prezantoi sot gjashtë televi ...

Instagram-i, profesioni fitimprurës i shumë të rinjve

2018-02-23T15:55:38+00:00 23 Qershor, 2017 16:45|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Përdoruesit e Instagram-it me ndjekës nga 50 K deri në 200 K mund të fitojnë më shumë se 1,000 dollarë për çdo foto të sponsorizuar që ata postojnë. Instagram-i po kthehet një ndë ...

Pajisje dhe aplikacione për të mbrojtur lëkurën nga rrezet e diellit

2018-03-09T09:28:46+00:00 19 Qershor, 2017 16:57|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Përveç kremrave mbrojtës, mund të përdorni edhe smartphone-n për të zvogëluar dëmet në lëkurë që shkaktohen nga ekspozimi ndaj rrezeve ultraviolet Të shkosh në plazh do të thotë, ...

8 motorë kërkimi që gjejnë atë që Google nuk mundet dot

2018-03-02T15:28:20+00:00 16 Qershor, 2017 16:28|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Kur flitet për motorë kërkimi, mendimi shkon menjëherë te Google, i cili është padyshim një ndër më të mirët. Por ekzistojnë edhe shumë alternativa të tjera, që krahasuar me Googl ...