Pas TVSH-së, Ahmetaj premton lehtësi fiskale për biznesin

2018-04-20T15:03:55+00:00 20 Prill, 2018 15:03|Kategoritë: Para, Taksa|

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, zhvilloi sot një takim me mediat për të njoftuar së në muajt në vijim do nisin politika nxitëse dhe ndihmuese për biznesin e vogë ...

Tatimet fusin automatikisht në TVSH të gjithë bizneset me xhiro 2-5 mln lekë

2018-04-05T14:08:49+00:00 5 Prill, 2018 14:08|Kategoritë: Para, Taksa|

Tatimet rikujtojnë se nga data 1 prill 2018 kanë hyrë në fuqi ndryshimet ligjore në lidhje me Tatimin mbi Vlerën e Shtuar. Çdo tatimpagues, që kryen furnizim mallrash ose shërbimes ...

Mbrojtja sociale, Shqipëria me përqindjen më të lartë të sigurimit të pensionit në rajon

2018-04-05T15:02:02+00:00 4 Prill, 2018 14:43|Kategoritë: Para, Taksa|

Kombinimi i skemave kontributive dhe jokontributive është forma më mbizotëruese e organizimit të sistemeve të pensioneve në botë: 102 vende shfaqen si kontributore, sipas raportit ...

Gjiknuri për Rrugën e Kombit: Ose do rrisnim taksat për të gjithë, ose do paguajnë ata që e përdorin

2018-04-04T07:32:56+00:00 4 Prill, 2018 7:32|Kategoritë: Para, Taksa|

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri ka shpjeguar sot në një takim me gazetarët detajet e kontratës koncesionare për kalimin me pagesë në Rrugën e Kombit. Ai p ...