Komunitet 2018-03-28T10:02:36+00:00

E shkuara përlot Sinan Hoxhën

Sinan Hoxha, këngëtari i dashur për publikun ishte i ftuari surprizë në programin “Dua të të bëj të lumtur” për familjen e Zenunit dhe Bukuries. Gjithmonë nëpër daljet e tij publike, Sinani na ka treguar se është një njeri i thjeshtë dhe me zemër të madhe. Edhe sonte ai na provoi se është ndër të ...

Kreu i myslimanëve shqiptarë: Ne nuk ia zgjidhim dot hallet Turqisë

Në Shtetet e Bashkuara ndodhet Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Bruçaj, i cili ka ligjëruar këto ditë në dy universitete të Çikagos lidhur me harmoninë fetare në Shqipëri. Zoti Skënder Bruçaj ishte i ftuar për një bisedë në studion e Zërit të Amerikës: Zoti Bruçaj tha se shqiptarët, si një popull i vogël, ...

Shqipëria, me numrin më të lartë të studentëve që studiojnë jashtë në Europë

Nxënësit shqiptarë janë më të prirur të studiojnë jashtë në krahasim me të gjithë stidentët e tjerë në ballkan, Europën Qendrore e Lindore dhe vendet e tjera të Europës Perëndimore. Shqipëria ka numrin më të lartë të studentëve që zgjedhin për të studiuar jashtë për 1000 banorë. Sipas të dhënave të Institutit të Statistikave të ...

Jeta Jonë

Shiko më shumë artikuj

Çështje

1704, 2018

Kreu i myslimanëve shqiptarë: Ne nuk ia zgjidhim dot hallet Turqisë

17 Prill, 2018 11:59|Çështje, Komunitet|

Në Shtetet e Bashkuara ndodhet Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Bruçaj, i cili ka ligjëruar këto ditë në dy universitete të Çikagos lidhur me harmoninë fetar ...

Shiko më shumë artikuj

Traditë

Si t’i bëjmë gjërat

2703, 2018

10 gjëra që duhet t’i kujtoni vetes kur ndiheni të bllokuar

27 Mars, 2018 15:33|Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Ju nuk mund të nisni kapitullin tjetër të jetës suaj, nëse vazhdoni të rilexoni kapitullin e vjetër… Ne të gjithë ndihemi të bllokuar në një moment apo në një tjetër – në një marrë ...

Shiko më shumë artikuj

Fotografi

Më të fundit