Lajme 2018-03-28T09:49:23+00:00

DASH: Korrupsioni në Shqipëri, i përhapur në të gjitha degët e qeverisjes

Departamenti i Shtetit thotë se problemet më të konsiderueshme të të drejtave të njeriut në vitin 2017 në Shqipëri, ishin “kufizimet në lirinë e shprehjes dhe të shtypit, përfshirë autocensurën dhe frikësimin e gazetarëve shkaktuar nga interesat financiare dhe politike; dhe korrupsioni i përhapur në të gjitha degët e qeverisë”. Përsa u takon zgjedhjeve, raporti ...

Gjyqi i kuksianëve, protestë kundër qeverisë edhe në Shkodër

Familjarë dhe të afërm të kuksianëve që u arrestuan për protestën e Kalimashit në 31 Mars, nisën një protestë tjetër në Shkodër ku do të zhvillohet seanca e rivlerësimit të masës së arrestit për kuksianët që ndiqen penalisht, jo vetëm 11 të burgosurit, por edhe të 12 të tjerët, që janë në arrest shtëpie apo ...

Loja Politike për Lojërat e Fatit

Ish-drejtuesi i policisë zbulon qëllimin e vërtetë të Tahirit Saimir Tahiri, ish Ministri i Brendshëm Ish-drejtusi i policisë dhe operacionit “Fundi i marrëzisë”, Ismail Elezi deklaroi se ky operacion kishte vetëm një qëllim, monopolizimin e aktivitetit të lojërave të fatit nga 2 ose 3 persona. Ismail Elezi u shkarkua nga detyra në mes të operacionit. ...

Politikë

2304, 2018

DASH: Korrupsioni në Shqipëri, i përhapur në të gjitha degët e qeverisjes

23 Prill, 2018 12:13|Lajme, Politikë|

Departamenti i Shtetit thotë se problemet më të konsiderueshme të të drejtave të njeriut në vitin 2017 në Shqipëri, ishin “kufizimet në lirinë e shprehjes dhe të shtypit, përfshirë ...

Shiko më shumë artikuj

Rend dhe ligji

2004, 2018

Gjyqi i kuksianëve, protestë kundër qeverisë edhe në Shkodër

20 Prill, 2018 13:43|Lajme, Rend dhe ligji|

Familjarë dhe të afërm të kuksianëve që u arrestuan për protestën e Kalimashit në 31 Mars, nisën një protestë tjetër në Shkodër ku do të zhvillohet seanca e rivlerësimit të masës ...

Sociale

304, 2018

Ëndrrat elektrike

3 Prill, 2018 14:10|Lajme, Sociale|

Mirë se erdhët në një botë elektrike. Por, shqetësohuni për tranzicionin. Gazi, nafta dhe energjia elektrike kanë karakteristika tërësisht të ndryshme nga njëra-tjetra Nafta ka qe ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit