Homepage 2018-04-19T11:42:47+00:00

Rreziku rus/ Shqipëria kërkon prezencë ushtarake të SHBA-së

Shqipëria dëshiron të shohë një prani ushtarake të SH.B.A.-së, të vendosur në vendin ballkanik, për të kundërshtuar ndikimin nga vende të tilla si Rusia, tha të martën ministrja e Mbrojtjes shqiptare, Otla Xhaçka. Xhaçka, e cila u takua me Sekretarin e Mbrojtjes Jim Mattis në Pentagon, tha se vendi Shqipëria, si anëtar i NATO-s donte të mos ndikohej nga përpjekjet ruse “destabilizuese” në rajon që përfshijnë propagandë, investime dhe “veprime hibride”. “Duhet të dërgohet një ...

Komunitet

1204, 2018

Krahu i punës në Shqipëri- Më i liri në rajon dhe BE

12 Prill, 2018 13:03|Çështje, Komunitet|

  Krahu i lirë i punës llogaritet të jetë më i lirë në rajon dhe BE. Kosto orare mesatare për një të punësuar në Shqipëri llogaritet të jetë rreth 2.3 euro, rreth 12 herë më e ulët ...

Shiko më shumë artikuj

Para

Shiko më shumë artikuj

Jetë

404, 2018

11 destinacionet europiane më të mira për ata që udhëtojnë vetëm

4 Prill, 2018 12:54|Jetë, Udhëtime|

Të udhëtosh vetëm mund të jetë një përvojë e mrekullueshme, veçanërisht në vende të pasura me kulturë, atraksione dhe shumë peizazhe që do t’jua mbushin gjithë ditën. Për t’ju ndih ...

2306, 2017

24 orë në Moskë

23 Qershor, 2017 15:09|Jetë, Udhëtime|

Edhe pse Moskën nuk mund ta ndash kurrsesi nga Kremlini dhe Vladimir Putini, ky qytet është shumë më shumë sesa thjesht një qytet me rëndësi të lartë politike. Ai është edhe një p ...

Shiko më shumë artikuj

Sport

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit