Si t’i bëjmë gjërat2018-03-01T13:50:38+01:00

Më pak alkool e cigare, më shumë kafe dhe pastërti absolute, si po ndryshon konsumi i shqiptarëve pas COVID-19

1 Qershor, 2020 9:30|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Si po reagojnë konsumatorët ndaj pasojave të COVID-19. Ndryshimi i sjelljes konsumatore, nga rendja drejt detergjentëve dhe produkteve më të lira drejt uljes së konsumit për pijet ...

Para se të shkoni në pishinë, plazh ose liqen këtë verë, lexoni këtë

25 Maj, 2020 16:00|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Është pothuajse verë, dhe ditët sa vijnë e bëhen më të ngrohta. Çdokush dëshiron të shkojë në plazh, të luaj më top në rërë me plazhistë të tjerë dhe nga ana tjetër askush nuk do q ...

‘Hello’, distancim social. Mirupafshim shtrëngim duarsh

22 Maj, 2020 12:59|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Lindi shekuj më parë si simbol i paqes, një gjest që vërtetonte se ju nuk po mbanit në dorë një armë dhe me kalimin e kohës është bërë pjesë e thuajse të gjithë shkëmbimeve sociale ...

Qëndrimi në shtëpi është dalja e re; Si pandemia COVID-19 po e ushqen ekonominë përmes punës nga shtëpia

15 Maj, 2020 14:39|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Pandemia e koronavirusit po nxit rritjen e ekonomisë përmes qëndrimit në shtëpi. Mënyra se si konsumatorët punojnë, blejnë dhe veprojnë është gati të ndryshojë përgjithmonë. Prefer ...

Si të punosh nga shtëpia në mënyrë të shëndetshme

29 Prill, 2020 20:54|Kategoritë: Si t'i bëjmë gjërat|

Miliona njerëz në mbarë botën po përballen me vështirësi të ndryshme teksa punojnë nga shtëpitë e tyre në kushtet e izolimit. Një prej tyre është edhe përshtatja e të punuarit nga ...

Puna nuk do të jetë më njësoj, si do të veprojmë kur të kthehemi në zyra e njësi shërbimi (rregullat e reja)

28 Prill, 2020 14:39|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Për këdo që këto kohë ka punuar online, apo ka qenë pushim i detyruar, kur të kthehet në zyrë apo njësitë e shërbimit, asgjë nuk do të jetë më njësoj. Mbajtja e dorezave e maskave, ...

Kujdes!! Ja çfarë duhet të kenë parasysh qytetarët dhe bizneset për blerjet online

22 Prill, 2020 15:32|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Në kushtet e izolimit të plotë si një masë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit shumica e njerëzve po detyrohen që të sigurojnë një pjesë të mirë të produkteve nga blerjet ...

Nga pastërtia absolute te mospërqafimi i punonjësve, ja rregullat e reja që duhet të zbatojnë punëdhënësit për kufizimin e Covid-19

18 Prill, 2020 9:40|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar urdhrin që detajon aktivitetet sipas nomenklaturës ekonomike, për Aktivitetet e përcaktuara në tabelën bashkëlidhur Urdhrit nr. 193, datë 20.0 ...

Si të kapërceni frikën e mosgjetjes së një pune

15 Prill, 2020 17:17|Kategoritë: Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Në këtë fazë me paqartësi të mëdha rriten edhe shqetësimet për të tashmen dhe të ardhmen profesionale. Dy psikologë shpjegojnë se si të përballeni dhe t’ia dilni mbanë. Emergjenca ...