Sociale 2018-03-01T09:37:39+00:00

Pajisje dhe aplikacione për të mbrojtur lëkurën nga rrezet e diellit

19 Qershor, 2017 16:57|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Përveç kremrave mbrojtës, mund të përdorni edhe smartphone-n për të zvogëluar dëmet në lëkurë që shkaktohen nga ekspozimi ndaj rrezeve ultraviolet Të shkosh në plazh do të thotë, ...

8 motorë kërkimi që gjejnë atë që Google nuk mundet dot

16 Qershor, 2017 16:28|Kategoritë: Lajme, Sociale|

Kur flitet për motorë kërkimi, mendimi shkon menjëherë te Google, i cili është padyshim një ndër më të mirët. Por ekzistojnë edhe shumë alternativa të tjera, që krahasuar me Googl ...