Taksa 2018-03-01T13:53:00+00:00

Tatimet fusin automatikisht në TVSH të gjithë bizneset me xhiro 2-5 mln lekë

5 Prill, 2018 14:08|Kategoritë: Para, Taksa|

Tatimet rikujtojnë se nga data 1 prill 2018 kanë hyrë në fuqi ndryshimet ligjore në lidhje me Tatimin mbi Vlerën e Shtuar. Çdo tatimpagues, që kryen furnizim mallrash ose shërbimes ...

Mbrojtja sociale, Shqipëria me përqindjen më të lartë të sigurimit të pensionit në rajon

4 Prill, 2018 14:43|Kategoritë: Para, Taksa|

Kombinimi i skemave kontributive dhe jokontributive është forma më mbizotëruese e organizimit të sistemeve të pensioneve në botë: 102 vende shfaqen si kontributore, sipas raportit ...

Gjiknuri për Rrugën e Kombit: Ose do rrisnim taksat për të gjithë, ose do paguajnë ata që e përdorin

4 Prill, 2018 7:32|Kategoritë: Para, Taksa|

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri ka shpjeguar sot në një takim me gazetarët detajet e kontratës koncesionare për kalimin me pagesë në Rrugën e Kombit. Ai p ...