Tregje 2018-03-01T13:54:51+00:00

Bankat shtrëngojnë kushtet për bizneset dhe individët, pritet rritje interesash

20 Prill, 2018 15:40|Kategoritë: Para, Tregje|

Nëse doni të merrni hua në një bankë do ta keni më të vështirë, pasi bankat do ju kërkojnë më shumë “llogari” për të ardhurat dhe do vënë më shumë kushte për kolateralin. Rezultate ...

Shqiptarët heqin dorë nga Bitcoin, “zhduken” tregtuesit

23 Mars, 2018 9:50|Kategoritë: Para, Tregje|

Kriptomonedhat duket se nuk janë në ditët e tyre më të mira. Luhatjet e mëdha në çmim dhe humbjet në vlerë  duket se kanë bërë që “tregtarët” e kriptovalutave në Shqipëri të heqin ...

Kina lë mbrapa SHBA-në; Rritet me 242 numri i miliarderëve

13 Prill, 2016 16:00|Kategoritë: Para, Tregje|

Për herë të pare numri i miliarderëve në Kinë është më i lartë se numri i miliarderëve në Shtetet e Bashkuara Amerikës, edhe pse rritja ekonomike në ekonominë e dytë më të madhe n ...

BERZH ul në 1.2% parashikimin për rritjen ekonomike e Shqipërisë në 2013

12 Nëntor, 2013 8:54|Kategoritë: Para, Tregje|

  Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) sapo ka publikuar raportin më të fundit mbi parashikimin e ecurisë së ekonomisë botërore. Banka e ka ulur edhe më tej para ...