Për shumicën e njerëzve, parajsa është një det me rërë të bardhë dhe një kokteil tropical. Më poshtë po ju rendisimi 5 prej ishujve më të pëlqyer në botë.

Palawan, Philippines

Boracay, Philippines

Ischia, Italy

Waiheke Island, New Zealand

Santorini, Greece