A ka ndonjë gjë më me vlerë se floriri? Për vite me radhë floriri filloi të konsiderohej si diçka e dalë mode, që nuk përdorej e nuk preferohej shumë por, këtë vit duket se gjërat po ndryshojnë, për mirë sigurisht… E florinjta është më në modë se kurrë dhe roli që ajo ka në aksesorë është më protagonist se asnjëherë tjerër! Filloni të koleksiononi sa më shumë gjëra të florinjta sepse ky vit është totalisht GOLD!

Varëset rreth fytit me zinxhir floriri

E florinjta në flokë

Vëthët super të gjatë

Byrzylykë të mëdhenj

Varëse të holla, medallionë të mëdhenj