About Deada Hyka

This author has not yet filled in any details.
So far Deada Hyka has created 197 blog entries.

Studimi/ Stresi në punë në Shqipëri në nivele të larta; 51.5 % prej tyre femra

2020-02-20T11:01:59+01:0020 Shkurt, 2020 11:00|Categories: Lajme, Sociale|

Stresi i lidhur me punën ka një prevalencë të lartë tek punonjësit në Shqipëri. Ky është konkluzioni i një studimi të fundit nga Fondacioni Friedrich Ebert, i cili shton se, stres ...

Studimi/ Nga perdet e diellit te karburanti e siguria, për çfarë shpenzojnë më shumë universitetet publike

2020-02-19T15:15:08+01:0019 Shkurt, 2020 15:15|Categories: Lajme, Sociale|

Nisur nga mungesa e shërbimeve ndaj studentëve në universitetet publike, tarifat e larta që aplikohen në to e në tërësi nga ankesat e artikuluara gjatë protestës së studentëve në m ...

Udhëzimi/ Afat deri në dhjetor 2020 për kategorizimin e hoteleve

2020-02-19T12:38:11+01:0019 Shkurt, 2020 12:38|Categories: Lajme, Sociale|

Një urdhër i vitit të shkuar u linte kohë hoteleve në të gjithë vendin që në kuadër të procesit të kategorizimit të dorëzonin aplikimin dhe dokumentet e nevojshme deri në dhjetor 2 ...

Vendimi/ Ja cilat shërbime shëndetësore do të mbulohen nga FSDKSH në 2020

2020-02-18T10:56:55+01:0018 Shkurt, 2020 10:56|Categories: Lajme, Sociale|

Përgjatë vitit 2020, një sërë shëbimesh shëndetësore do të financohen nga Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor. Sipas vendimit më të fundit të KM, kategoritë që ...

12 vjet shtet, 10 fakte rreth kësaj dite të shënuar për shqiptarët e Kosovës

2020-02-17T11:34:56+01:0017 Shkurt, 2020 11:34|Categories: Jetë, Vende|

Republika e Kosovës sot shënon 12-vjetorin e pavarësisë te shpallur më 17 shkurt të vitit 2008 dhe të njohur nga 116 shtete. Kosova do të shënojë këtë përvjetor të pavarësisë me nj ...

Koronavirusi, Indeksi i The Economist: Si renditet Shqipëria për kapacitetet shëndetësore

2020-02-13T10:13:36+01:0013 Shkurt, 2020 10:13|Categories: Lajme, Sociale|

Indeksi i shëndetit 2019: Shqipëria renditet e 39 në botë, nën mesataren botërore; më dobët kapacitet në spitale dhe qendra shëndetësore…   Në një kohë kur shëndeti botëror po ...

Go to Top