About Eralda Zito

This author has not yet filled in any details.
So far Eralda Zito has created 492 blog entries.

Veriu i Shqipërisë, rajoni më i varfër i Europës, sipas Eurostat

2021-03-03T13:56:22+01:004 Mars, 2021 10:54|Categories: Lajme, Sociale|

Zonat e veriut të Shqipërisë janë më të varfrat në Europë, sipas një publikimi të fundit të prodhimit për frymë rajonal të Eurostat, me të dhëna që i referohen vitit 2018 dhe 2019. ...

Sot, Dita Botërore e Natyrës 2021, reflektorët përqendrohen te pyjet e rrezikuara

2021-03-03T13:54:38+01:003 Mars, 2021 13:54|Categories: Bota, Përreth|

“Mbështetja e së gjithë jetës në Tokë”, flora dhe fauna e egër, që janë në rrezik të madh zhdukje. Kjo është tema e Ditës Botërore të Natyrës (World Wildlife Day), e themeluar nga ...

Kalon efekti i tërmetit, kthehet dominimi i sigurimeve motorrike në dëme

2021-03-03T10:05:22+01:003 Mars, 2021 10:05|Categories: Lajme, Sociale|

Efekti i tërmetit në strukturën e dëmeve të tregut të sigurimeve ka kaluar. Të dhënat e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare (AMF) tregojnë se për muajin janar dëmet për sigurimet ...

Shkolla e parë në botë, e printuar në 3D, po merr formë në Madagaskar

2021-03-02T11:46:29+01:002 Mars, 2021 13:45|Categories: Komunitet, Stil & Design|

Printimi 3D ndërton objekte të forta, shtresë pas shtrese, duke krijuar më pak mbetje krahasuar me metodat e prodhimit tradicional Një projekt i ri në Madagaskar po ndryshon blloqe ...

Pabarazia varfëron qytetet e mëdha, si po “shkërmoqet” Shkodra

2021-03-01T11:54:36+01:001 Mars, 2021 12:51|Categories: Çështje, Komunitet|

Qytetet e mëdha të vendit, Shkodra, Fieri, Elbasani dhe Vlora, në presionin e emigracionit të lartë, pandemisë dhe së fundmi përmbytjeve, po humbasin konkurrueshmërinë dhe po thell ...

Sa orë duhet të punojnë shqiptarët për të paguar faturën e internetit, të dytët më të shtrenjtë në Europë

2021-03-01T11:49:55+01:001 Mars, 2021 11:49|Categories: Lajme, Sociale|

Shqiptarët duhet të punojnë 5 orë e 22 minuta për të paguar faturën më të lirë mujore të internetit me brez të gjerë, sipas një harte të publikuar nga ofruesi global Surfshark. Per ...

Go to Top