BE2018-03-01T14:56:25+01:00

Qiproja do të paguajë kostot e pushimeve të turistëve që infektohen në ishull

29 Maj, 2020 11:38|Kategoritë: BE, Përreth|

Qiproja është zotuar të mbulojë të gjitha shpenzimet e pushimeve për këdo që testohet pozitivisht gjatë udhëtimit në ishull. Në një letër të bërë publike një ditë më parë, qeveria ...

Universiteti i Kembrixhit zhvendos të gjithë mësimin online për vitin akademik 2020-21

20 Maj, 2020 11:26|Kategoritë: BE, Përreth|

Universiteti i Kembrixhit po zhvendos të gjithë klasat mësimore online për vitin e ardhshëm akademik, deri në verën e vitit 2021, njofton universiteti. Kembrixh është universiteti ...

Mbrojini punëtorët si tani ashtu edhe pas lehtësimit të kufizimeve, këshillon ILO

28 Prill, 2020 11:35|Kategoritë: BE, Përreth|

Ndërsa po shtohet presioni për lehtësimin e masave kufizuese në mjaft vende, Organizata Ndërkombëtare e Punës (ILO) u kërkon qeverive të tyre të marrin masa për të parandaluar dhe ...

BE ofron 232 milionë euro në luftën kundër Koronavirus-it

24 Shkurt, 2020 15:16|Kategoritë: BE, Përreth|

Komisioni Europian lancoi këtë të hënë një paketë të re ndihme në vlerën e 232 milionë euro për të rritur gatishmërinë globale dhe në ndihmë për parandalimin e koronavirusit Covid- ...

Go to Top