Instagram-i frymëzues, cili duhet të jetë destinacioni juaj i radhës

2018-02-28T14:54:15+02:0023 Qershor, 2017 13:43|Kategoritë: Jetë, Udhëtime|

Keni nevojë për pak frymëzim në lidhje me destinacionin tuaj të radhës? Instagram-i ju vjen në ndihmë. Më shumë se 200,000 ndjekës në Instagram postojnë foto nga udhëtimet e tyre ...

Në mbrojte të Venecias/ Ndalohet ndërtimi i hoteleve në qendrën historike të qytetit

2018-02-28T15:10:51+02:0016 Qershor, 2017 16:23|Kategoritë: Jetë, Vende|

Vetëm një javë pas ndalimit të dyqaneve kebab dhe rritjes së kufizimeve për hyrjen në Sheshin San Marko në Venecia, një tjetër goditje vjen për turistët e këtij qyteti. Autoritete ...