A duhet të merrni një vitaminë çdo ditë? Përgjigjja mund t’ju habisë…

2019-09-09T11:16:36+02:009 Shtator, 2019 11:15|Categories: Jeta Jonë, Komunitet|

Kur je fëmijë, të marrësh një multivitaminë të sheqerosur në mëngjes, është e lehtë. Sidomos për faktin që prindërit të nxisin ta konsumosh. Por kur rritesh, lundrimi në botën e m ...

Shpejtësia e internetit, mirë tek celularët, keq tek kompjuterat, ja si renditemi në rang global

2019-09-10T15:18:48+02:0025 Korrik, 2018 16:36|Categories: Jeta Jonë, Komunitet|

Shqipëria renditet në vendin e 24 mes 126 vendeve në botë për nga shpejtësia që ka interneti nga telefoni celular. Speedtest që është një faqe që mat treguesit muaj pas muaji dhe ...

Shqipëria, me numrin më të lartë të studentëve që studiojnë jashtë në Europë

2018-04-17T11:19:11+02:0017 Prill, 2018 11:19|Categories: Jeta Jonë, Komunitet|

Nxënësit shqiptarë janë më të prirur të studiojnë jashtë në krahasim me të gjithë stidentët e tjerë në ballkan, Europën Qendrore e Lindore dhe vendet e tjera të Europës Perëndimore ...

Indeksi i Bloomberg, shqiptarët të parafundit në Europë për kostot e “shportës së veseve”

2018-04-05T14:08:29+02:005 Prill, 2018 14:00|Categories: Jeta Jonë, Komunitet|

Kostoja e përdorimit të drogërave, pijeve alkoolike dhe cigareve u rrit më shumë vitin e kaluar, teksa shumica e vendeve në botë kanë rritur shpenzimet për këto kategori të konsid ...

Go to Top