Qytetet që po duken tërësisht të shkreta, si pasojë e masave të marra anti-virus (FOTOT)

2020-04-08T15:54:15+02:009 Prill, 2020 13:33|Kategoritë: Fotografi, Kryesore|

Shumë shtete dhe qytete në mbarë globin janë duke u dukur plotësisht të shkreta, pasi qeveritë kanë vendosu masa të ashpra në përpjekje për të parandaluar përhapjen e koronavirusit ...

Edhe pas tërmetit, shqiptarët s’kanë frikë; Ulet niveli i sigurimeve nga katastrofat

2020-01-07T10:38:13+01:007 Janar, 2020 10:35|Kategoritë: Kryesore, Lajme, Sociale|

Sjellja të siguruarve ka qenë në kahun e kundërt nga sa pritej pas tërmetit të 21 shtatorit. Ulen me 15 për qind shuma e siguruar dhe 23% dëmet e paguara. Shifrat e dëmeve janë sh ...

Paketat me internet, telefoni dhe tv dominojnë tregun e shërbimeve fikse

2019-12-26T10:31:15+01:0026 Dhjetor, 2019 11:29|Kategoritë: Kryesore|

Rreth 63% e pajtimtarëve me akses broadband në rrjete fikse në fund të shtatorit 2019 ishin pajtimtarë me paketa të integruara (Telefoni/Internet/TV), ku 27% janë me paketa trefish ...

Shqipëria, shteti që e di më pak anglishten në rajon

2019-11-08T11:07:35+01:008 Nëntor, 2019 11:05|Kategoritë: Kryesore, Lajme, Sociale|

Në botën e sotme, gjuha angleze demonstron një efekt të fortë të rrjetit: sa më shumë njerëz ta përdorin atë, aq më i dobishëm bëhet. Më shumë se një miliardë njerëz flasin an ...

Raporti i OBSH: Shqipëria me rritje të rasteve të turbekulozit, në 2018 arritën 440

2019-11-05T14:51:52+01:005 Nëntor, 2019 10:39|Kategoritë: Kryesore, Lajme, Sociale|

58 milion janë jetët e shpëtuara midis viteve 2000 dhe 2018 nga përpjekjet globale për t’i dhënë fund sëmundjes së turbekulozit. Sipas raportit më të fundit të Organizatës Botëror ...

Eksperti i kursimit të parave: Këshilla me të cilat mund të kurseni

2019-11-05T14:52:18+01:004 Nëntor, 2019 11:20|Kategoritë: Investime, Kryesore, Para|

Martin Lewis, Eksperti i kursimit të parave, u ka kërkuar njerëzve që të kontrollojnë nëse mund të gjejnë se çfarë veprimesh kanë bërë që u ka çuar drejt vendimeve të gabuara me s ...

Ndërtimi, 24 projekte në dy muaj, Tirana me pallate, bregdeti me hotele e komplekse

2019-11-05T14:52:31+01:004 Nëntor, 2019 11:02|Kategoritë: Kryesore, Lajme, Rend dhe ligji|

Të paktën 24 projekte kanë kaluar në duart e Agjencisë Kombëtare të Mjedisit për të dhënë vendim lidhur me kërkesat që kanë paraqitur subjekte të ndryshëm për zbatimin e projekteve ...