Qytetet që po duken tërësisht të shkreta, si pasojë e masave të marra anti-virus (FOTOT)

2020-04-08T15:54:15+02:009 Prill, 2020 13:33|Categories: Fotografi, Kryesore|

Shumë shtete dhe qytete në mbarë globin janë duke u dukur plotësisht të shkreta, pasi qeveritë kanë vendosu masa të ashpra në përpjekje për të parandaluar përhapjen e koronavirusit ...