Rini e Shqipërisë natyrale! Një lëvizje e vogël që mund të bëj ndryshim te madh!

2020-05-05T23:37:51+02:006 Maj, 2020 12:30|Kategoritë: Koment, Kuvendim|

Unë jam një shqiptare që, si qindra mijëra të tjerë duke mos mundur të gjejmë mundësi në vendin tonë, kam marrë rrugët e botës! Të nderuar shqiptarë, përmes këtij shkrimi do të doj ...

Masa dhe Propozime për përballimin e pandemisë dhe pasojave të saj

2020-04-21T11:20:00+02:0021 Prill, 2020 11:20|Kategoritë: Kuvendim|

Aleksandër Meksi - Ish-kryeministër/studiues Me njoftimet e para për pandeminë dhe rastet e coronavirusit në Europë filloi nga shqiptarët dhe preokupimi për përhapjen e saj ndër ne ...

Artan Fuga: Si politika dëmtoi ekonominë dhe ekonomia korruptoi politikën

2020-02-05T11:28:27+01:005 Shkurt, 2020 11:27|Kategoritë: Opinion|

Dekreti numër 190 i Këshillit të Ministrave, i datës 16.04.1993, parashikonte që Bordi Drejtues i Agjencisë së Privatizimeve të përbëhej prej trembëdhjetë anëtarësh, nga të cilët ...

Shqiptarët ende pa shpresë nga tërmeti i 26 nëntorit, leksioni turk nga Ezalig

2020-01-28T11:26:24+01:0028 Janar, 2020 11:26|Kategoritë: Opinion|

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri që mori 51 jetë dhe lëndoi gati 2000 persona ka lënë pasoja të mëdha ndër të mbijetuarit që edhe pse kanë kaluar dy muaj nga ngjarja mbeten pa shp ...

Artan Fuga: Përse “Minishengeni ballkanik” nuk është “Minishengen”

2019-12-24T18:04:36+01:0024 Dhjetor, 2019 18:03|Kategoritë: Kuvendim, Opinion|

Përse "minishengeni ballkanik" nuk është "minishengen" Përtej asaj që "minishengeni ballkanik" është një fitore e shkëlqyer e diplomacisë të Serbisë, sikurse është edhe fakti që a ...