Koronavirus, fake news qarkullojnë më shpejt në rrjetet sociale?

2020-10-12T11:14:00+02:0013 October, 2020 15:35|Categories: Lajme, Njerëz|

Sipas një analize të re, informacionet e rreme mbi koronavirusin nuk qarkullojnë më shpejt se lajmet që vijnë nga burime të besueshme   Përditësime, supozime, konfirmime, mohi ...

Në cilat vende, njerëzit kanë më shume besim te shkencëtarët?

2020-10-12T11:11:54+02:0012 October, 2020 15:30|Categories: Njerëz, Zëra|

Më shumë se gjysma e njerëzve në Indi kanë shumë besim te shkencëtarët për të bërë atë që është e drejtë, sipas një kërkimi të ri. Kjo është dukshëm më shumë se në shumë ekonomi pe ...

Bleona Qereti: :Asgjë nuk është e pamundur kur mendon ndryshe”

2018-02-23T13:55:51+01:0021 November, 2012 16:28|Categories: Njerëz, Zëra|

Ekzibicioniste por e thjeshtë, modeste por aspak në synimet e saj, me temperament vullkanik por dhe e çiltër këngëtarja e famshme shqiptare rrëfen në këtë intervistë realiz ...

Profesor Leon Rey: “Udhëtimet e mia në Shqipërinë e viteve ’30”

2018-02-27T14:27:23+01:003 May, 2012 10:31|Categories: Njerëz, Profil|

Revista “Shqip” publikon një shkrim të panjohur nga revista franceze “L’Europe Centrale” i botuar në Paris në vitin 1934, ku autori, profesor Leon Rey, i cili për dhjetë vite me r ...

Go to Top