Në cilat vende, njerëzit kanë më shume besim te shkencëtarët?

2020-10-12T11:11:54+02:0012 October, 2020 15:30|Categories: Njerëz, Zëra|

Më shumë se gjysma e njerëzve në Indi kanë shumë besim te shkencëtarët për të bërë atë që është e drejtë, sipas një kërkimi të ri. Kjo është dukshëm më shumë se në shumë ekonomi pe ...

Bleona Qereti: :Asgjë nuk është e pamundur kur mendon ndryshe”

2018-02-23T13:55:51+01:0021 November, 2012 16:28|Categories: Njerëz, Zëra|

Ekzibicioniste por e thjeshtë, modeste por aspak në synimet e saj, me temperament vullkanik por dhe e çiltër këngëtarja e famshme shqiptare rrëfen në këtë intervistë realiz ...

Go to Top