Shqiptarët heqin dorë nga Bitcoin, “zhduken” tregtuesit

2018-03-23T09:51:23+01:0023 Mars, 2018 9:50|Categories: Para, Tregje|

Kriptomonedhat duket se nuk janë në ditët e tyre më të mira. Luhatjet e mëdha në çmim dhe humbjet në vlerë  duket se kanë bërë që “tregtarët” e kriptovalutave në Shqipëri të heqin ...

Kina lë mbrapa SHBA-në; Rritet me 242 numri i miliarderëve

2018-02-23T15:34:22+01:0013 Prill, 2016 16:00|Categories: Para, Tregje|

Për herë të pare numri i miliarderëve në Kinë është më i lartë se numri i miliarderëve në Shtetet e Bashkuara Amerikës, edhe pse rritja ekonomike në ekonominë e dytë më të madhe n ...

BERZH ul në 1.2% parashikimin për rritjen ekonomike e Shqipërisë në 2013

2018-02-14T13:24:45+01:0012 Nëntor, 2013 8:54|Categories: Para, Tregje|

  Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) sapo ka publikuar raportin më të fundit mbi parashikimin e ecurisë së ekonomisë botërore. Banka e ka ulur edhe më tej para ...

Go to Top