Një vaksinë e re ne Britani, efektive kundër virusit 89.3 për qind

2021-01-29T11:06:16+01:0029 Janar, 2021 11:06|Categories: BE, Përreth|

Një vaksinë e re kundër koronavirusit është provuar të jetë efektive 89.3 për qind në eksperimentet e fazës së tretë të zhvilluar në shkallë të gjerë në Mbretërinë e Bashkuar. Vaks ...

Shqipëria, më dobët se vendet e Ballkanit për të arritur nivelin e Gjermanisë

2021-01-27T11:12:54+01:0027 Janar, 2021 13:11|Categories: Përreth, Rajoni|

Të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor bënë hapa para në ngushtimin e hendekut ekonomik me standardet e Gjermanisë në vitin 2019, por Shqipëria pati rezultate më të dobëta se vend ...

Champs-Élysées, projekti për ta shndërruar në një hapësirë të gjelbër

2021-01-25T10:43:01+01:0025 Janar, 2021 12:41|Categories: BE, Përreth|

Champs-Élysées do të ndryshojë tërësisht dhe do të bëhet zemra e gjelbër (edhe më chic) e Parisit. Këtë e njoftoi kryetarja e Bashkisë së Parisit, Anne Hidalgo, duke ilustruar me d ...

Kompanitë europiane përmirësojnë diversitetin në vitin pandemik, më shumë gra në pozicionet drejtuese

2021-01-22T09:56:15+01:0022 Janar, 2021 12:51|Categories: BE, Përreth|

Numri i ndërmarrjeve kryesore europiane me pjesëmarrje të lartë të grave në pozicionet drejtuese është dyfishuar gjatë vitit të kaluar, por kishte më pak përparim në vendet e para ...

Amsterdami, qyteti me stilin e jetës më të shëndetshëm në botë

2021-01-19T13:36:45+01:0019 Janar, 2021 12:29|Categories: Bota, Përreth|

Amsterdami është qyteti me stilin e jetës më të shëndetshëm. I famshëm për biçikletat dhe kanalet piktoreskë, nuk është e habitshme që qëndron në krye të klasifikimit – zhvillon m ...

Janë administruar mbi 35 mln doza, arsyet pse disa vende kanë përparuar më shumë me vaksinimin

2021-01-15T14:08:55+01:0015 Janar, 2021 12:07|Categories: BE, Përreth|

Është një mrekulli e mjekësisë moderne që shkencëtarët ishin në gjendje të krijonin disa vaksina të suksesshme kundër Covid-19, një virus që nuk ishte në radarët e tyre një vit më ...

Go to Top