Tregu i fluturimeve nuk rimëkëmbet; Eurostat: Në Shqipëri është i përgjysmuar

2021-03-18T10:45:50+01:0018 March, 2021 14:41|Categories: Turizëm, Vende|

Tregu i fluturimeve nuk ka arritur të rimëkëmbet as në dy muajt e parë të këtij viti. Eurostat raportoi ecurinë e fluturimeve tregtare për vendet e Europës, përfshirë dhe Shqipërin ...

Syri i Kaltër, projekti për ta kthyer në destinacion eco-turistik

2021-01-14T14:07:43+01:0014 January, 2021 14:07|Categories: Turizëm, Vende|

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura synon që të kthejë Syrin e Kaltër në një destinacion eco-turistik, përmes një projekti që, së pari do të përqendrohet në infrastrukturën pë ...

Janar-korrik, 71 mijë shqiptarë shkuan me pushime në Turqi, rritje 11%

2019-09-04T09:20:12+02:004 September, 2019 9:20|Categories: Turizëm|

Gjatë periudhës janar -korrik të këtij viti 71 mijë shqiptare zbarkuan në Turqi si turiste sipas të dhënave zyrtare që burojnë nga statistikat e Ministrisë së Turizmit në Turqi. Tu ...

Go to Top