Bashkia e Tiranës ka njoftuar se ka nisur proçesi i aplikimit për bonusin e qerasë nga familjet, shtëpia e të cilave është shpallur e pabanueshme nga Instituti i Ndërtimit pas tërmetit të datës 26 nëntor.

Bashkia e Tiranës mbulon qeranë 100% për 1 vit. Hapat që duhet të ndjekin janë, plotësimi formularit të aplikimit, dorëzimi, akt-konstatimin e Institutit të Ndërtimit, Certifikatën familjare dhe numrin e llogarisë bankare. Formulari si në foton në vijim: