Kulturë2018-05-25T11:42:41+02:00

Qytetet që po duken tërësisht të shkreta, si pasojë e masave të marra anti-virus (FOTOT)

Shumë shtete dhe qytete në mbarë globin janë duke u dukur plotësisht të shkreta, pasi qeveritë kanë vendosu masa të ashpra në përpjekje për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Destinacionet turistike dhe qendrat e biznesit që dikur ishin të mbushura me njerëz, tani janë më të qetë se ç’mund të ishte imagjinuar më parë. Njerëzve ...

Nga Musama te MarteS, art dhe pranverë në muzetë e rinj

Disa të sapoçelur, të tjerë priten të hapen – ja hapësirat e reja kushtuar formave të ndryshme të artit… Musama, Muzeu i Sapunit në Marsejë Ndodhet në Rue Fiocca 1, në zonën Vieux Port, Muzeu i Sapunit në Marsejë, i përuruar më 12 mars. Brenda hapësirës prej 400 metrash katrorë tregohet historia e sapunit të ...

Jessica Alba nuk ka nevojë për dublante

Jessica Alba interpreton rolin e një vrasëseje në filmin e saj më të fundit dhe nëpërmjet Instagram-it aktorja ka treguar se nuk ka nevojë për dublante për xhirimin e skenave më të rrezikshme. Së bashku me aktoren e re Hailee Steinfeld, Alba tregoi elasticitet e varur në një litar. Filmi me titull ‘Barely Lethal’ tregon ...

Muzik

Shiko më shumë artikuj

Film

Shiko më shumë artikuj

Libra

Art pamor

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit