Kuvendim2018-05-25T11:39:08+02:00

Djali i diktatorit dhe faji i mbetur jetim

Nga Jonila Godole Fëmijët e diktatorëve nuk e kanë të lehtë. Ata mbajnë mbi shpinë arsenalin e krimeve që kanë kryer prindërit e tyre; mbajnë mbi shpinë traumën nga degradimi i mitit të babait, nga Zot në kriminel, si dhe dilemat morale se si të jetojnë me hijen, dhe nën hijen e tij. Kur lexon ...

Eurobondi, si intubimi i fundit

Nga Flir Mosho* Kryeministri Rama e cilësoi si sukses të padiskutueshëm emetimin e Eurobondit prej 650 milionë euro? “Një sukses i madh i qeverisë në emetimin e Eurobondit 2020, ku investitorët u treguan të gatshëm të investojnë me besim në ekonominë shqiptare” – deklaronte Rama. Të gjithë ata që analizojnë ekonominë dhe ndjekin dinamikën e ...

Albin, hajde kalo pak më shumë kohë nga Tirana

Java që kaloi mund të vlerësohet si interesante për nga zhvillimet në trojet shqiptare. Duhet të themi, jo vetëm politike, por edhe më gjerë, sepse me të filluar muaji, kufiri i mbyllur artificialisht prej COVID-19, u hap dhe vërshimi i mjeteve e njerëzve në të dy drejtimet ishte mbresëlënës e si zakonisht, më i lartë ...

Opinion

Shiko më shumë artikuj

Koment

2605, 2020

Hapat për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit

26 Maj, 2020 11:02|Koment, Kuvendim|

Nga Ismail Hoxha* Përpara se të filloj me disa sugjerime që gjithmonë e më shumë po bëhen më kritike për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit, do doja që të bëj një informim p ...

1005, 2020

Një qëndrim mirënjohës

10 Maj, 2020 20:24|Koment|

Sa e rëndësishme është për njeriun që të jetë mirënjohës? Për jetën, për gjithçka që zotëron! Në një botë të përfshirë nga pandemia, në mesin e të tremburve dhe të të guximshmëve, ...

Shiko më shumë artikuj

Intervista

1111, 2013

Xhensila: “Nuk ishte vetëm humori që më bëri për vete”

11 Nëntor, 2013 13:17|Intervista, Kuvendim|

Më pëlqen Sinqeriteti dhe çiltërsia e tij. Janë të rrallë besoj njerëzit që i kanë të dyja njëkohësisht E kishe menduar ndonjëherë më parë se do të dashuroje “Gjinin”, katunar e t ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit