Kuvendim2018-05-25T11:39:08+02:00

Hapat për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit

Nga Ismail Hoxha* Përpara se të filloj me disa sugjerime që gjithmonë e më shumë po bëhen më kritike për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit, do doja që të bëj një informim për publikun e gjërë se si funksionon kjo industri në brendësi. Me bllok-skemë (Foto) jam munduar që të paraqesë organogramën se ...

Nga Blendi Fevziu – Dy fjalë për godinën e Teatrit Kombëtar

Nga Blendi Fevziu | Opinion.al Teatri Kombëtar u shemb! Ky ishte lajmi që gjeta sot në mëngjes, në ekranin e celularit tim, nisur me njoftimin e dedikuar, nga gjithë portalet. Nuk ka nevojë të them se si çdo njeri që e ka jetën të lidhur prej dekadash me këtë qytet, ndjeva jo pak keqardhje. Keqardhjen ...

Ray Dalio: Duhet ta reformojmë kapitalizmin, jo ta braktisim atë

Nga Ray Dalio për CNN Business Perspectives Rendi ekonomik botëror po ndryshon, pavarësisht nëse na pëlqen një gjë e tillë apo jo. Këtë mund ta shohim teksa njerëzit dhe kompanitë në mbarë botën po humbasin të ardhurat dhe kursimet, dhe bankat qendrore dhe qeveritë po u sigurojnë para për të kompensuar për humbjet. Dhe mund ta shohim ...

Opinion

212, 2019

Ftesë e gabuar!

2 Dhjetor, 2019 18:31|Kuvendim, Opinion|

   Nga Kole Mokra     Në një nga përrallat e tij, La Fonteni i famshëm, tregon shkëmbimin e ftesave për darkë mes Dhelprës e Lejlekut. Pas ftesës së dredharakes, që e ofroi supën ...

Shiko më shumë artikuj

Koment

Shiko më shumë artikuj

Intervista

806, 2013

Blerina Bombaj: “Hahej më mirë kur hahej më keq”

8 Qershor, 2013 14:20|Intervista, Kuvendim|

Dietologe me eksperiencë por edhe personazh i këndshëm që e shohim çdo javë te “E diela shqiptare”. Këshilla të rëndësishme, mbi dietat, produktet ushqimore e shumë fakte që na vl ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit