Jack Dorsey, pronari i Tëitter, vendimin për të falur 30% të aksioneve të tij, rreth 200 milionë dollarë në vlerë tregu, për punonjësit e kompanisë e ka justifikuar duke thënë thjesht se ‘Unë investoj mbi ata’.
Në fakt për shumëkënd, ky mund të duket si një kthim në shpirtin rebel dhe romantik të rrjetit, por për disa të tjerë është thjesht një operacion marketingu, në një moment të vështirë të kompanisë.

Tëitter po kalon një periudhë jo të mirë financiare, duke humbur përdoruesit dhe vlerën e saj në treg.

After laying off more than 300 ëorkers, Tëitter CEO Jack Dorsey is trying to lift the spirits of the remaining employees by giving them 6.8 million shares of the stock he oëns in the online messaging service.

Pas shkurtimeve të më shumë se 300 punonjësve, Tëitter CEO Jack Dorsey po përpiqet të stimulojë shpirtrat e punonjësve të mbetur duke i dhënë atyre 6.8 milionë aksione të aksioneve që ai zotëron në shërbimin e mesazheve online.