Homepage2019-11-05T14:59:37+01:00

Gabimi i parë i të rinjve kur ndjekin pasionin e tyre

Kur bëhet fjalë për të zgjedhur rrugën e duhur profesionale, shumë njerëz do të të thonë: “Ndiq pasionin”. Por kjo nuk është kaq e thjeshtë – dhe i kuptoj vështirësitë. Në 20 vite si ekspert karriere, gabimi më i madh që njerëzit bëjnë kur përpiqen të “ndjekin pasionin” është mendimi se çfarë do të thonë kur dikush do t’i pyesë: “Çfarë bën?” Shpesh dëgjoj nga klientët e mi, veçanërisht të rinjtë: “Dua t’i bëj të ...

Komunitet

1901, 2021

Danimarkë, kush punon deri vonë, nuk lë përshtypje të mirë te shefat e kolegët

19 Janar, 2021 15:33|Çështje, Si t'i bëjmë gjërat|

Danimarka është në vend të parë të klasifikimit të popujve më të lumtur. Po cila është arsyeja? Çfarë ka Danimarka që ne nuk e kemi? Një gjë shumë të rëndësishme, për të cilën ne s ...

Shiko më shumë artikuj

Para

501, 2021

Të pasurit e Shqipërisë çojnë 8% të buxhetit të tyre në udhëtime

5 Janar, 2021 15:26|Investime, Udhëtime|

Në shekullin ku jetojmë udhëtimet gjithnjë e më shumë po marrin dimensionin e argëtimit, më shumë se sa një domosdoshmëri për të kryer nevoja themelore të jetesës. Në vijim të kët ...

Shiko më shumë artikuj

Jetë

1201, 2021

Studimi, pesë fshatrat, nga Bënja në Razëm me potenciale të larta për turizëm

12 Janar, 2021 12:41|Udhëtime, Vende|

Shqipëria është bekuar me bukuri natyrore, trashëgimi të pasur kulturore dhe kuzhinë tipike mesdhetare, arkitekture të larmishme, por së paku 5 fshatra në Shqipëri përmbajnë potenc ...

Shiko më shumë artikuj

Sport

702, 2020

Ndryshon ligji për sponsorizimet, përcaktohen kufijtë dhe kriteret për sportin

7 Shkurt, 2020 12:10|Sport|

Teksa ka kaluar vetëm një muaj nga ndryshimet në ligjin për sponsorizimet, Ministria e Arsimit dhe Sporteve ka iniciuar këto ditë ndryshime të reja që lidhen me lehtësirat e proce ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit