Homepage2019-11-05T14:59:37+02:00

Pas tërmetit, ndryshon rregullorja për zhvillimin e territorit, shkurtohen afatet për riparimet

Situata e post-tërmetit ka lënë pas emergjencën për riparime dhe ndërhyrje në objektet që janë dëmtuar. Për të përshpejtuar këtë proces Këshilli i Ministrave ka ndërhyrë në një vendim që lidhet pikërisht me këtë pikë duke shkurtuar afatin për dhënien e autorizimit për këtë pjesë. Konkretisht në mbledhjen e fundit qeveria miratoi ndryshimin e një pike në nenin 24 të rregullores për zhvillimin e territorit. Ky ndryshim përcakton se në raste të jashtëzakonshme autoritetet vendore ...

Komunitet

912, 2019

Mbi 130 njësi industriale janë dëmtuar nga goditjet e tërmetit, kryesisht në Durrës

9 Dhjetor, 2019 9:38|Çështje, Komunitet|

Konfindustria, mbështetur në të dhënat e deritashme të drejtpërdrejta operative vlerëson, se mbi 130 njësi industriale janë dëmtur nga goditjet e tërmetit të 26 nëntorit 2019 kryes ...

Shiko më shumë artikuj

Para

411, 2019

Eksperti i kursimit të parave: Këshilla me të cilat mund të kurseni

4 Nëntor, 2019 11:20|Investime, Kryesore, Para|

Martin Lewis, Eksperti i kursimit të parave, u ka kërkuar njerëzve që të kontrollojnë nëse mund të gjejnë se çfarë veprimesh kanë bërë që u ka çuar drejt vendimeve të gabuara me s ...

Shiko më shumë artikuj

Jetë

Shiko më shumë artikuj

Sport

1005, 2018

Juventus fiton Kupën e Italisë, Milani ia jep me duart e veta

10 Maj, 2018 15:36|Futboll, Sport|

Asnjë tifoz juventin nuk do ta kishte menduar që faktori kryesor në fitimin e Kupës së Italisë do të ishte pikërisht Milani. Dy gafa të Donnarumma-s dhe një autogol i Kalinic-it i ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit