Homepage2019-11-05T14:59:37+01:00

Tre mënyra se si pandemia ndryshoi mjediset e zyrave

Pranverën e kaluar, “CNBC Make It” pyeti ekspertët e vendeve të punës se si pandemia mund të ndryshojë të ardhmen e punës. Brent Capron, Drejtori i Interior Dizajnit në firmën e arkitekturës Perkins and Will’s New York studio, parashikoi që punonjësit do të ktheheshin në zyra me një plan hibrid. Ata do të vazhdonin të bënin punë individuale nga shtëpia dhe do të mblidheshin në hapësirat e ridizenjuara të zyrave si “qendra konferencash” për mbledhje ...

Komunitet

704, 2021

Doktor” Google, 33% e shqiptarëve përdorin internetin për informacione shëndetësore

7 Prill, 2021 9:50|Çështje|

Interneti, ndër të tjera, është burim i madh informacioni për shëndetin. Sipas të dhënave të Eurostat, 33% e shqiptarëve të moshës 16-74 vjeç përdorën internetin për të kërkuar në ...

Shiko më shumë artikuj

Para

Shiko më shumë artikuj

Jetë

104, 2021

Hendeku gjinor, Shqipëria renditet e 25-a në botë, më mirë me fuqizimin politik

1 Prill, 2021 10:10|Jetë|

Shqipëria renditet në vendin e 25 në botë nga 156 shtete, në Indeksin e hendekut Gjinor të vitit 2021, të publikuar nga Forumi Ekonomik Global, duke hyrë ndër vendet ku diferenca m ...

Shiko më shumë artikuj

Sport

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit

Go to Top