Politikë2018-03-01T09:34:31+02:00

Ndryshimet në qeveri dhe prapaskenat në korridoret e koalicionit PD-LSI. Konfliktet e reja në partinë e Metës

2 Nëntor, 2010 14:50|Kategoritë: Lajme, Politikë|

Arsyet që afruan në kohë një lëvizje të pritshme dhe zërat për ribërjen e kabinetit aktual Prifti komplikon ekuacionin e numrave të mazhorancës Ilir Meta, Kyetari i Lëvizjes Socia ...

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë “noterizon” pavarësinë e Kosovës.

17 Shtator, 2010 16:20|Kategoritë: Lajme, Politikë|

Nga Ylli Pata Mbyllet odiseja njëvjeçare e një “lufte” të re në Ballkan, por kësaj herë jo me armë dhe me kosto njerëzore, por vetëm me diplomaci dhe lobim politik.  Një “betejë” ...