Ushqim2018-03-01T14:08:29+01:00

Kujdes: Diabeti ‘varet’ nga ushqimi (rrezikojnë edhe të dobëtit)

14 Prill, 2016 14:50|Kategoritë: Jetë, Ushqim|

Nuk ka rëndësi pesha por gjenetika dhe stili i jetesës. Një ushqim është pro-diabetik pavarësisht nga pesha e personit që e konsumon. Sëmundja mund të parandalohet apo shërohet, n ...

Go to Top