Vende2018-03-01T14:06:51+01:00

Këto 5 vende janë shtëpi e më shumë së gjysmës së pyjeve në botë

15 June, 2020 15:31|Categories: Jetë, Vende|

Pemët janë mushkëritë e planetit tonë – thotë një shprehje popullore. Ato thithin dioksidin e karbonit nga atmosfera, e ruajnë atë për të krijuar rrënjë e trungje, dhe lëshojnë oks ...

Fshati zviceran do të evakuohet për një dekadë, arsyeja lidhet me të shkuarën

6 March, 2020 16:15|Categories: Jetë, Vende|

Një fshat i tërë zviceran do të duhet të evakuohet për një dekadë. Banorët e fshatit Mitholz do të duhet të gjejnë shtëpi të reja, pasi në fshatin e tyre është zbuluar një depo mun ...

12 vjet shtet, 10 fakte rreth kësaj dite të shënuar për shqiptarët e Kosovës

17 February, 2020 11:34|Categories: Jetë, Vende|

Republika e Kosovës sot shënon 12-vjetorin e pavarësisë te shpallur më 17 shkurt të vitit 2008 dhe të njohur nga 116 shtete. Kosova do të shënojë këtë përvjetor të pavarësisë me nj ...

Shqiptarët arratisen jashtë, daljet kapin shifrën 4.9 milionë deri në fund të tetorit

4 December, 2019 12:05|Categories: Jetë, Vende|

Teksa rritja e të huajve që vizitojnë Shqipërinë ka ruajtur një trend rritës gjatë 10 muajve të këtij viti si efekt i turizmit, ajo që bie në sy është tendenca e shqiptarëve për të ...

Go to Top