Histori2018-03-01T14:47:52+01:00

Kur të rinjtë derdhnin… grushta dhe shkelma nëpër aksionet e rinisë

5 Mars, 2018 15:41|Kategoritë: Histori, Për t'u treguar, Përjetime|

Publikohet raporti i vitit 1973 i sekretarit të parë të Bashkimit të Rinisë së Punës së Shqipërisë, Jovan Bardhi, dërguar Komitetit Qëndror, për rrahjet e vullnetarëve në sektorin ...

Kryeministri i Shqipërisë që përfundoi duke pastruar pusetat dhe ujërat e zeza

22 Shkurt, 2018 15:07|Kategoritë: Histori, Për t'u treguar|

Shumë banorë të Elbasanit e mbajnë ende mend pastruesin e banjave te markata e qytetit. Një plak i gjatë, i kërrusur, me çizme llastiku ngjyrë jeshile deri në kupën e gjurit, një p ...

Go to Top