Kompani2018-03-01T13:58:57+01:00

Aftësitë e kërkuara nga punonjësit ndërkohë që punojnë nga shtëpia

19 February, 2021 15:15|Categories: Kompani, Para|

Me më shumë njerëz që sot punojnë nga shtëpia, shumë punëdhënës kanë intensifikuar ofertat e tyre e-learning për të ndihmuar punonjësit të mësojë, të rriten dhe t’u përshtaten mëny ...

Facebook kapërcen pritshmëritë, të ardhurat rriten 33%. Por 2021, i paqartë

29 January, 2021 15:10|Categories: Kompani, Para|

Pavarësisht tremujorit rekord, grupi i rrjeteve sociale i frikësohet kërcënimit nga Apple   Ashtu si shumë kompani të mëdha teknologjike (Big Tech), Facebook e mbylli tremujor ...

Unilever eksperimenton javën e punës me 4 ditë (pa shkurtim page)

4 December, 2020 15:40|Categories: Kompani, Para|

Katër ditë pune në javë dhe pagë, sa për pesë. Ky është projekti eksperimental i njoftuar nga Unilever, gjiganti i markave si Lipton dhe Dove, për 81 punonjësit neozelandezë. “Në v ...

Pastrimi i parave, DPPPP identifikon katër skema nga Call Center tek transfertat me vendet e Amerikës Latine

3 April, 2018 12:57|Categories: Kompani, Ligje, Para|

Skemat që aplikohen për pastrimin e parave duket se janë në metamorfozë të vazhdueshme. Drejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të Parave në raportin vjetor të 2017 pë ...

Ndodh edhe kështu: Pronari i Twitter fal 200 milionë dollarë amerikanë në aksione për punonjësit

13 April, 2016 15:59|Categories: Kompani, Para|

Jack Dorsey, pronari i Tëitter, vendimin për të falur 30% të aksioneve të tij, rreth 200 milionë dollarë në vlerë tregu, për punonjësit e kompanisë e ka justifikuar duke thënë thj ...

Go to Top