About Editor Shqip

This author has not yet filled in any details.
So far Editor Shqip has created 567 blog entries.

Jeta mund t’i rikthehet normalitetit edhe përpara se të arrihet imuniteti i tufës

2021-05-07T10:23:48+02:007 Maj, 2021 10:23|Categories: Lajme|

Që nga fillimi i pandemisë së Covid-19, ekspertët kanë thënë se sa e rëndësishme është të arrihet një nivel i imunitetit të tufës. Por tani disa thonë se imuniteti i plotë i tufës ...

Si u ndikua tregu i punës nga pandemia? 20,6 % janë punëtorë pa pagesë në biznesin e familjes

2021-05-05T10:56:33+02:005 Maj, 2021 10:56|Categories: Lajme|

Papunësia shënoi rritje në vitin 2020-s, si rrjedhojë e pasojave të pandemisë në aktivitetet ekonomike, por ndërkohë paga mesatare vijoi rritjen. INSTAT ka publikuar raportin mbi t ...

Sloganet e turizmit në botë, mes tyre edhe Shqiperia; Si i tërheq ajo të huajt?

2021-05-04T14:56:46+02:004 Maj, 2021 14:56|Categories: Përreth|

Nuk është e çuditshme që vendet bëjnë marketing në përpjekje për të rritur turizmin dhe një ndër to është përdorimi i sloganeve. FamilyBreakFinder, një faqe web me seli në Mbretëri ...

Nis hetimi i prokurimit të ushqimit për çerdhet dhe kopshtet në Tiranë

2021-05-04T14:29:49+02:004 Maj, 2021 14:29|Categories: Lajme, Sociale|

Autoriteti i Konkurrencës ka hapur një hetim paraprak në tregun e prokurimit me objekt blerjen e ushqimeve për vitin 2021 (Loti I, Loti IV dhe Loti V), zhvilluar nga Drejtoria e Pë ...

Tatimet: Cilët individë duhet të bëjnë deklarimin e të ardhurave personale dhe pagesën shtesë, deri nesër

2021-04-29T10:34:30+02:0029 Prill, 2021 10:34|Categories: Lajme|

Individët rezidentë në Republikën e Shqipërisë, të cilët gjatë vitit 2020 kanë realizuar të ardhura, nga të gjitha burimet, brenda dhe jashtë Shqipërisë, në shumën 2,000,000 (dy mi ...

Go to Top