Investime2018-03-01T13:53:22+01:00

COVID-19, sa kanë fituar 10 miliarderët më të pasur në botë?

3 February, 2021 15:49|Categories: Investime, Para|

Virusi i pabarazisë – e cilëson COVID-19, Oxfam, organizata e angazhuar në luftën kundër pabarazisë, me rastin e hapjes së punimeve të World Economic Forum në Davos (25 – 29 janar) ...

Të pasurit e Shqipërisë çojnë 8% të buxhetit të tyre në udhëtime

5 January, 2021 15:26|Categories: Investime, Udhëtime|

Në shekullin ku jetojmë udhëtimet gjithnjë e më shumë po marrin dimensionin e argëtimit, më shumë se sa një domosdoshmëri për të kryer nevoja themelore të jetesës. Në vijim të kët ...

Eksperti i kursimit të parave: Këshilla me të cilat mund të kurseni

4 November, 2019 11:20|Categories: Investime, Kryesore, Para|

Martin Lewis, Eksperti i kursimit të parave, u ka kërkuar njerëzve që të kontrollojnë nëse mund të gjejnë se çfarë veprimesh kanë bërë që u ka çuar drejt vendimeve të gabuara me s ...

Strategjia ballkanike për industrinë automative, Shqipëria zgjedh prodhimin e dritave për Gjermaninë

30 September, 2019 12:53|Categories: Investime, Para|

Këshilli i Koordinimit Rajonal (RCC) që po udhëheq punën për një strategji unike për thithjen e investimeve të huaja në 6 vendet e Ballkanit (WB6) raportoi se industria automative ...

Raporti i DASH për Shqipërinë: Korrupsion i lartë, favorizohen bizneset me lidhje politike, problem edhe PPP-të /monitor.al

31 July, 2018 15:46|Categories: Investime, Para|

Departmenti Amerikan i Shtetit (DASH) ka publikuar raportin e pritur për klimën e investimeve për Shqipërinë për vitin 2018, që edhe këtë vit është tepër i ashpër. Në të mbizotëroj ...

Marrëveshja rajonale për investimet, si do tërhiqen milionat

15 May, 2018 10:54|Categories: Investime, Para|

Në fundin e javës së kaluar gjashte vendet e Rajonit (Shqipëria, Kosova, Bosnja, Serbia, Mali i Zi dhe Maqedonia) të përfaqësuar nga Ministrat e Ekonomisë firmosen marrëveshjen e p ...

Ekonomistët: Vlera e madhe e Bitcoin ra për shkak të blerësve ‘të infektuar’

12 April, 2018 12:49|Categories: Investime, Para|

Rritja e bitcoin krahasohet me përhapjen e një sëmundjeje infektive, sipas ekonomistëve që argumentojnë se monedha dixhitale mund të ketë arritur kulmin në vlerë, pasi më shumë kon ...

Ekonomia ngadalësohet në tremujorin e katërt, por për 2017 shënon rritjen më të lartë të dekadës

4 April, 2018 7:14|Categories: Investime, Para|

Ekonomia shqiptare shënoi në 2017- dy ritmet më të larta të rritjes në një dekadë, e ndihmuar nga projektet e mëdha të ndërtimit të gazsjellësit TAP dhe hidrocentraleve mbi lumin ...

Go to Top