Homepage2019-11-05T14:59:37+01:00

5G, rrjet 31 trilionë dollarë brenda vitit 2030

Në kërkim theksohet roli i zhvillimit të rasteve të përdorimit, i inovacionit në tarifa, cilësisë së mbulimit 5G dhe ekosistemit të partneritetit për zhbllokimin e potencialit të vërtetë të këtij tregu.   Brenda vitit 2030, tregu i 5G consumer mund të vlejë 31 trilionë dollarë në nivel global. Kështu shkruan raporti i ri “Harnessing the 5G Consumer Potential”, i Ericsson ConsumerLab. Sipas studimit, brenda kësaj date, operatorët mund të fitojnë në total deri në 3.7 trilionë dollarë ...

Komunitet

2011, 2020

E nesërmja e ‘open space’ dhe debati mbi zyrat e së ardhmes

20 Nëntor, 2020 15:03|Komunitet, Si t'i bëjmë gjërat|

Mjedis i hapur, për të hapur mendjet. Nis kështu, pak a shumë, në mesin e viteve ‘50, historia e ‘open space’ në zyra, revolucioni i mjediseve të punës, që nëpërmjet shembjes së mu ...

Shiko më shumë artikuj

Para

1510, 2020

Pasuria e miliarderëve në të gjithë botën kap rekorde në kohë pandemie

15 Tetor, 2020 14:29|Bota, Para|

Pasuria totale e miliarderëve arriti, për herë të parë në histori, 10,2 trilionë dollarë në fund të korrikut 2020, duke prekur maja të reja dhe duke kapërcyer rekordin e mëparshëm ...

Shiko më shumë artikuj

Jetë

911, 2020

Rritet ndjeshëm “dembelizmi” në Lezhë, Elbasan, Shkodër dhe Berat

9 Nëntor, 2020 13:02|Komunitet, Vende|

Pandemia ka nxitur “dembelizmin” në shumë qytete të vendit. Në qarqet e Lezhës, Durrësit, Shkodrës, Elbasanit dhe Beratit, popullsia në grupmoshën 15-65 vjeç, që nuk parapëlqen të ...

710, 2020

Udhëtim në Lubjanë

7 Tetor, 2020 12:36|Udhëtime, Vende|

Lubjana është një nga kryeqytetet më të vogla në Europë, e megjithatë nuk ka asgjë për t’u pasur zili atyre më të mëdha. Përkundrazi, pikërisht kjo karakteristikë e bën atë të veça ...

Shiko më shumë artikuj

Sport

702, 2020

Ndryshon ligji për sponsorizimet, përcaktohen kufijtë dhe kriteret për sportin

7 Shkurt, 2020 12:10|Sport|

Teksa ka kaluar vetëm një muaj nga ndryshimet në ligjin për sponsorizimet, Ministria e Arsimit dhe Sporteve ka iniciuar këto ditë ndryshime të reja që lidhen me lehtësirat e proce ...

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit