Koment2018-03-01T09:42:25+01:00

Graham Allison: “Kriza shëndetësore mund të radikalizojë rivalitetin Pekin-Uashington”

2 Qershor, 2020 21:59|Kategoritë: Koment|

FIGAROVOX / INTERVISTA - Në bestsellerin e tij “Drejt luftës. Amerika dhe Kina në grackën e Thukidides? " (Odile Jacob), Graham Allison, profesor i njohur në Harvard dhe këshillta ...

Hapat për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit

26 Maj, 2020 11:02|Kategoritë: Koment, Kuvendim|

Nga Ismail Hoxha* Përpara se të filloj me disa sugjerime që gjithmonë e më shumë po bëhen më kritike për të shpëtuar turizmin në Shqipëri këtë vit, do doja që të bëj një informim p ...

Mungesa e njohurive mbi origjinën e koronavirusit mund të na vrasë

11 Maj, 2020 20:58|Kategoritë: Koment|

OBSH-ja ka nisur një mision të ri në Kinë për të gjetur burimin e patogjenit Nga Jason Gale, Robert Langreth dhe John Lauerman | Botuar në: Bloomberg Ekspertët më të mirë në virol ...

Rini e Shqipërisë natyrale! Një lëvizje e vogël që mund të bëj ndryshim te madh!

6 Maj, 2020 12:30|Kategoritë: Koment, Kuvendim|

Unë jam një shqiptare që, si qindra mijëra të tjerë duke mos mundur të gjejmë mundësi në vendin tonë, kam marrë rrugët e botës! Të nderuar shqiptarë, përmes këtij shkrimi do të doj ...

Go to Top