Njerëz2018-05-25T11:40:04+02:00

Koronavirus, fake news qarkullojnë më shpejt në rrjetet sociale?

Sipas një analize të re, informacionet e rreme mbi koronavirusin nuk qarkullojnë më shpejt se lajmet që vijnë nga burime të besueshme   Përditësime, supozime, konfirmime, mohime, zëra dhe thashetheme. E dimë shumë mirë se gjatë pandemisë së koronavirusit jemi bombarduar nga të dhëna, lajme dhe informacione, si të vërteta, edhe të rreme. Ky fenomen ...

Në cilat vende, njerëzit kanë më shume besim te shkencëtarët?

Më shumë se gjysma e njerëzve në Indi kanë shumë besim te shkencëtarët për të bërë atë që është e drejtë, sipas një kërkimi të ri. Kjo është dukshëm më shumë se në shumë ekonomi perëndimore si në Mbretërinë e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara, Australi dhe Gjermani. Megjithatë, shumica e vendeve ka një vlerësim të ...

Si të keni marrëdhënie të mira shef-punonjës?

Aftësitë ndërpersonale janë thelbësore për të bindur dhe motivuar partnerët brenda dhe jashtë organizatës, sidomos nga liderët e mirë. Por, eksperienca ka treguar se jo te gjithë drejtuesit mund të drejtojnë në një ambient të cilin e bëjnë të pakënaqur për punonjësit e tjerë. Çfarë duhet të kemi parasysh? Pranoni rëndësinë e ndjeshmërisë Një nga ...

Profil

Load More Posts

Zëra

1210, 2020

Në cilat vende, njerëzit kanë më shume besim te shkencëtarët?

12 October, 2020 15:30|Njerëz, Zëra|

Më shumë se gjysma e njerëzve në Indi kanë shumë besim te shkencëtarët për të bërë atë që është e drejtë, sipas një kërkimi të ri. Kjo është dukshëm më shumë se në shumë ekonomi pe ...

Blog

Posta

Më të fundit

Go to Top