Opinion2018-03-01T09:41:40+02:00

Artan Fuga: Përse “Minishengeni ballkanik” nuk është “Minishengen”

24 Dhjetor, 2019 18:03|Kategoritë: Kuvendim, Opinion|

Përse "minishengeni ballkanik" nuk është "minishengen" Përtej asaj që "minishengeni ballkanik" është një fitore e shkëlqyer e diplomacisë të Serbisë, sikurse është edhe fakti që a ...

Jo profesorë kinezë për drejtshkrimin, po politika shtetërore për gjuhën /shenja.tv

26 Nëntor, 2019 13:40|Kategoritë: Kuvendim, Opinion|

Ditë më parë, në ceremoninë e çeljes së një ekspozite, Kryeministri i vendit mbajti një fjalë në të cilën u ndal edhe te mënyra se si i zbatojmë ne shqiptarët normat e gjuhës stand ...

Rënia e Murit të Berlinit dhe fotot e varura në bulevard

9 Nëntor, 2019 19:23|Kategoritë: Kuvendim, Opinion|

Në beharin e vitit 1989, regjimi i lodhur komunist i Tiranës, pretendonte se do të shënonte vitin më të mirë të Shqipërisë për prodhimin e përgjithshëm bruto. Kjo ndërkohë që shenj ...