Traditë2018-03-01T13:48:32+01:00

“Nuset” protestojnë kundër kufizimeve të Covid në Romë

7 July, 2020 17:12|Categories: Komunitet, Traditë|

Një grup grash e vajza të veshura si nuse kryen një tubim në Romë për të protestuar për masat e sigurisë kundër koronavirusit që ndalojnë ceremonitë me shumë njerëz, siç janë mart ...

Të mbyllur në shtëpi, por shqiptarët nuk hoqën dorë nga kafeja, importet shënojnë rekord historik në prill

25 May, 2020 11:42|Categories: Traditë|

Në gjysmën e parë të marsit dhe në prill, shqiptarët, ashtu si gjithë shtetasit e vendeve të tjera, u përballën me një situatë të paparë ndonjëherë. Iu desh të mbylleshin në shtëpi ...

Pas koronavirusit, zyra e së ardhmes do të jetë zyra e së shkuarës

8 May, 2020 16:20|Categories: Komunitet, Traditë|

Për vite me radhë, zyrat kanë bërë bashkë gjithnjë e më shumë punonjës në hapësira të vogla, duke krijuar një atmosferë të hapur bashkëpunuese “Mendoni kompanitë teknologjike, me ...

Go to Top