Vende2018-03-01T14:06:51+01:00

Tregu i fluturimeve nuk rimëkëmbet; Eurostat: Në Shqipëri është i përgjysmuar

18 March, 2021 14:41|Categories: Turizëm, Vende|

Tregu i fluturimeve nuk ka arritur të rimëkëmbet as në dy muajt e parë të këtij viti. Eurostat raportoi ecurinë e fluturimeve tregtare për vendet e Europës, përfshirë dhe Shqipërin ...

“Boomera”, kompania braziliane që kthen mbeturinat në instrumente muzikore

16 March, 2021 15:29|Categories: Jetë, Vende|

Çfarë të mbjellësh, do të korrësh. Kjo thënie e famshme për mënyrën se si sillemi me të tjerët mund të gjejë vend edhe për mënyrën se si kujdesemi për planetin. Mbetjet e plastikë ...

Vendet në botë që do të mirëpresin turistët e vaksinuar

17 February, 2021 15:27|Categories: Udhëtime, Vende|

Pas vitit të vështirë që sapo lamë pas, në të cilin udhëtimet mbetën vetëm një ëndërr, tani një shpresë e re duket në sfond dhe shumë vende kanë nisur të hapin kufijtë për turistët ...

Syri i Kaltër, projekti për ta kthyer në destinacion eco-turistik

14 January, 2021 14:07|Categories: Turizëm, Vende|

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura synon që të kthejë Syrin e Kaltër në një destinacion eco-turistik, përmes një projekti që, së pari do të përqendrohet në infrastrukturën pë ...

Studimi, pesë fshatrat, nga Bënja në Razëm me potenciale të larta për turizëm

12 January, 2021 12:41|Categories: Udhëtime, Vende|

Shqipëria është bekuar me bukuri natyrore, trashëgimi të pasur kulturore dhe kuzhinë tipike mesdhetare, arkitekture të larmishme, por së paku 5 fshatra në Shqipëri përmbajnë potenc ...

Londra, Parisi dhe Hong Kongu, të huajt nuk po i përfillin më…

3 December, 2020 15:30|Categories: Jetë, Vende|

Londra, Parisi dhe Roma janë të famshme për historinë, kulturën dhe tregtinë. Tani, këto qytete kanë edhe diçka tjetër të përbashkët: Të huajve (Expats) që shkojnë për të punuar, ...

25 destinacionet më të mira për vitin 2021, sipas National Geographic

1 December, 2020 14:28|Categories: Udhëtime, Vende|

Në pritje që të marrim sërish pasaportën në dorë dhe të udhëtojmë pa asnjë kufizim, nuk na ndal asgjë të nisim të zgjedhim se cili do të jetë destinacioni i udhëtimit tonë të ardhs ...

Panorama më e bukur në Gjermani e cila shihet nga kjo urë…

26 November, 2020 16:27|Categories: Udhëtime, Vende|

Në Gjermani ndodhet një vend me të vërtetë fantastik, ku natyra dhe vepra e njeriut ndërthuren duke krijuar një kryevepër, e cila do t’ju dhurojë emocione të forta. Po flasim për ...

Rritet ndjeshëm “dembelizmi” në Lezhë, Elbasan, Shkodër dhe Berat

9 November, 2020 13:02|Categories: Komunitet, Vende|

Pandemia ka nxitur “dembelizmin” në shumë qytete të vendit. Në qarqet e Lezhës, Durrësit, Shkodrës, Elbasanit dhe Beratit, popullsia në grupmoshën 15-65 vjeç, që nuk parapëlqen të ...

Go to Top