Stil & Design2018-03-01T14:08:46+01:00

Shkolla e parë në botë, e printuar në 3D, po merr formë në Madagaskar

2 March, 2021 13:45|Categories: Komunitet, Stil & Design|

Printimi 3D ndërton objekte të forta, shtresë pas shtrese, duke krijuar më pak mbetje krahasuar me metodat e prodhimit tradicional Një projekt i ri në Madagaskar po ndryshon blloqe ...

Një mashkull i mirë po bëhet edhe më i vështirë për t’u gjetur

23 October, 2019 9:52|Categories: Jetë, Stil & Design|

Siç thekson një editorial i diskutueshëm kohët e fundit nga Gerard Baker i Wall Street Journal, çekuilibri gjinor në arsimin e lartë po vazhdon të rritet, me 57 përqind gra të klas ...

Armiku më i madh i një gruaje? Mungesa e kohës për veten!

22 October, 2019 13:30|Categories: Jetë, Stil & Design|

Disa muaj më parë, ndërsa përpiqesha të gjeja kohë në ditët e mia të ngarkuara, për të shkruar, një koleg më sugjeroi të lexoja një libër për ritualet e përditshme të artistëve të ...

10 gjendjet kryesore shëndetësore që prekin të rinjtë

21 October, 2019 12:00|Categories: Jetë, Stil & Design|

- Hulumtimi i ri nga Shoqata Blue Cross Blue Shield (BCBSA) sugjeron se të rinjtë mund të jenë në thelb më pak të shëndetshëm, pa ardhur ende plakja. - Të rinjtë e moshës 34 deri 3 ...

Korçarët zbresin tiranasit nga froni i argëtimit, bëhen më “qejflinjtë” e Shqipërisë

27 September, 2019 9:21|Categories: Jetë, Stil & Design|

Korça e serenatave, lakrorit, kërnackave, shëtitjeve në mbrëmje është kthyer vitet e fundit në një tërheqje turistike për shumëkënd. Edhe vetë korçarët po i shijojnë më shumë fryt ...

Obsesioni ynë për të gjetur lumturinë mund të na bëjë të mjerueshëm

2 September, 2019 12:24|Categories: Jetë, Stil & Design|

Redaktorja e bukurisë, kontribues i British Vogue, Funmi Fetto eksploron pse ne luftojmë të shkëputemi në një shoqëri dhe çfarë mund të bëjmë për të filluar jetesën tonë më të mirë ...

Go to Top