Kuvendim2018-05-25T11:39:08+02:00

Shqiptarët ende pa shpresë nga tërmeti i 26 nëntorit, leksioni turk nga Ezalig

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri që mori 51 jetë dhe lëndoi gati 2000 persona ka lënë pasoja të mëdha ndër të mbijetuarit që edhe pse kanë kaluar dy muaj nga ngjarja mbeten pa shpresë dhe një qasje të besueshme për strehimin e tyre. Të dhënat nga terreni tregojnë se qindra qytetarë nga Durrësi po ...

Cila është origjina e shqiptarëve? Po e gjuhës shqipe?

Shqipëria është i vetmi vend në botë që ndodhet midis Greqisë dhe Romës – dhe historikisht, grekëve u është dukur paksa “italiote” dhe italianëve paksa “greke”. Territori i saj është jashtëzakonisht i ashpër dhe malor, me përjashtim të disa fushave pjellore në bregdet. Ajo është një pjesë thelbësore e Gadishullit Ballkanik, pra, e asaj zone ...

Leverdis ta quajnë Republikë

Shaptilografisti Shqipëri 2019. Ka parlament, por nuk ka opozitë parlamentare. Ka Parlament, por sms e një njeriu vlen më shumë se ligji. Ka President, por dekretit e tij nuk zbatohen. Është në procedurë shkarkimi, por duhet firmë e Gjykatës Kushtetuese. Ka shkelje kushtetute, të drejtash? Orë e çast. Nuk ka Gjykatë Kushtetuese. Ka varfëri të ...

Opinion

2801, 2020

Shqiptarët ende pa shpresë nga tërmeti i 26 nëntorit, leksioni turk nga Ezalig

28 Janar, 2020 11:26|Opinion|

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri që mori 51 jetë dhe lëndoi gati 2000 persona ka lënë pasoja të mëdha ndër të mbijetuarit që edhe pse kanë kaluar dy muaj nga ngjarja mbeten pa shp ...

Shiko më shumë artikuj

Koment

Shiko më shumë artikuj

Intervista

Shiko më shumë artikuj

Më të fundit